facebook tracking
Team

Corporate Communications

Connect

Vi på Corporate Communications hjälper företag bygga och förvalta förtroende. Våra kunder är främst företag vars kunder är andra företag. Vi hjälper dem översätta mål och strategier till kommunikation. Våra dagar består av allt ifrån tung rådgivning och komplex problemlösning till att få saker och ting gjorda här och nu. I vårt team samlas konsulter inom strategi, positionering, media och kriskommunikation.

Vi vill alltid komma i kontakt med duktiga och drivna personer. Vi ställer tre grundkrav på alla som söker till oss: 1) Du måste vara en duktig skribent retoriskt och stilistiskt. 2) Du måste kunna driva och ansvara för komplexa projekt. 3) Du måste vara intresserad av och förstå näringslivet. Har du dessutom någon form av specialistkunskap är du intressant för oss. Stämmer detta in på dig så tveka inte att skicka in en intresseansökan. Vi lovar att titta noga på den. Tycker vi att det finns en ”match” så inleder vi en dialog. Välkommen!

Kultur & värderingar

Våra värderingar betyder mycket för oss, de formar en gemensam grund för hur vi beter oss och förhåller oss till varandra på arbetsplatsen. 

För att levandegöra innebörden och betydelsen av våra tre värderingar; vi brinner, vi har hjärta och vi skapar värde har vi skapat ett eget värderingsspel, H&H fair play. För oss är spelet ett sätt att förkroppsliga våra värderingar, att prata om hur vi lever upp till dem, vad de betyder till vardags, samtidigt som vi lär känna varandra ännu bättre och har kul tillsammans.

Vi brinner
Detta ​innebär ​att vi har ett äkta engagemang i allt vi gör och vi inspirerar vi både kollegor och kunder. Vi har en kreativ och tillåtande miljö som stimulerar nytänkande och till att testa gränser. Vi kommer med  oväntade idéer och vi känner upptäckarglädje.

Vi har hjärta
Detta innebär att ​vi bryr oss om varandra och våra kunder. Vi är öppna och ärliga, respekterar varandra, främjar mångfald och gör rätt för oss. Vi gör affärer efter höga etiska normer och förväntar oss detsamma av våra samarbetspartners.

Vi skapar värde
Ekonomiskt värdeskapade är en förutsättning för vår verksamhet. Genom att skapa värde för våra kunder skapar vi förutsättningar för långsiktiga samarbeten och ett gott rykte på marknaden. 

Som kommunikationskonsulter skapar vi värde genom att sälja vår expertis och ge de råd som i varje läge är bäst för kunden. Vi förväxlar inte kundservice med att alltid hålla med kunden, utan använder vår erfarenhet och kompetens till att argumentera för den lösning som vi bedömer är bäst för kunden. Vi strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Det är en självklarhet att vi håller vad vi lovar och levererar rätt sak i rätt tid till rätt kvalitet. Vi strävar efter att ha de bästa konsulterna inom våra kompetensområden. Därför belönar vi också goda prestationer och utvecklar kontinuerligt oss själva och vår kompetens.

Stockholm

Sveavägen 20
111 57 Stockholm Vägbeskrivning 08-407 20 00

Jobbar du redan på Hallvarsson & Halvarsson ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@halvarsson.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor