facebook tracking
Team

Public Affairs

Connect

Att kunna läsa av och förstå sin omvärld och det nya politiska landskapet i en intensivt kommunicerande värld blir alltmer en avgörande framgångsfaktor för företag och organisationer. Den affärs- och verksamhetsmässiga betydelsen av att veta vad som sker på de politiska och opinionsmässiga arenorna blir hela tiden allt större.

Hallvarsson & Halvarssons Public Affairs-team har kunskapen, förankringen och ingångarna i den värld där politiken formas och opinionen påverkas. Vi stödjer företag och organisationer i att tydliggöra sin position i samhället, politiken och det offentliga samtalet. Du kommer att arbeta med att ge råd, kommunicera för att påverka och övertyga tillsammans med kollegor med gedigen erfarenhet av politik, opinionsbildning, förvaltning och samhällsfrågor i alla dess former.

Som person är du nyfiken och omvärldsintresserad. Du har en akademisk examen och erfarenhet från regeringskansli, politiska- eller intresseorganisationer, företag eller förvaltning. Men du är framförallt intresserad av omvärlden, politiken och debatten, och vill hjälpa till att skapa framgång och värde.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

70 medarbetare

Kultur & värderingar

Våra värderingar betyder mycket för oss, de formar en gemensam grund för hur vi beter oss och förhåller oss till varandra på arbetsplatsen. 

För att levandegöra innebörden och betydelsen av våra tre värderingar; vi brinner, vi har hjärta och vi skapar värde har vi skapat ett eget värderingsspel, H&H fair play. För oss är spelet ett sätt att förkroppsliga våra värderingar, att prata om hur vi lever upp till dem, vad de betyder till vardags, samtidigt som vi lär känna varandra ännu bättre och har kul tillsammans.

Vi brinner
Detta ​innebär ​att vi har ett äkta engagemang i allt vi gör och vi inspirerar vi både kollegor och kunder. Vi har en kreativ och tillåtande miljö som stimulerar nytänkande och till att testa gränser. Vi kommer med  oväntade idéer och vi känner upptäckarglädje.

Vi har hjärta
Detta innebär att ​vi bryr oss om varandra och våra kunder. Vi är öppna och ärliga, respekterar varandra, främjar mångfald och gör rätt för oss. Vi gör affärer efter höga etiska normer och förväntar oss detsamma av våra samarbetspartners.

Vi skapar värde
Ekonomiskt värdeskapade är en förutsättning för vår verksamhet. Genom att skapa värde för våra kunder skapar vi förutsättningar för långsiktiga samarbeten och ett gott rykte på marknaden. 

Som kommunikationskonsulter skapar vi värde genom att sälja vår expertis och ge de råd som i varje läge är bäst för kunden. Vi förväxlar inte kundservice med att alltid hålla med kunden, utan använder vår erfarenhet och kompetens till att argumentera för den lösning som vi bedömer är bäst för kunden. Vi strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Det är en självklarhet att vi håller vad vi lovar och levererar rätt sak i rätt tid till rätt kvalitet. Vi strävar efter att ha de bästa konsulterna inom våra kompetensområden. Därför belönar vi också goda prestationer och utvecklar kontinuerligt oss själva och vår kompetens.

Stockholm

Sveavägen 20
111 57 Stockholm Vägbeskrivning 08-407 20 00

Jobbar du redan på Hallvarsson & Halvarsson ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@halvarsson.se
  • Adam Makkonen
  • Anders Halvarsson
  • Angela Holmin
  • Anna Grönlund Krantz
  • Anna Lienhart
  • Annika Sellberg
  • Åse Bäckström
  • Beatrice Kühn
  • Bo Berglund
  • Bo Diczfalusy
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor